4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Koffiepunten sparen in Daarlerveen

· 357× bekeken

DAARLERVEEN - We hopen dat zoveel mogelijk mensen hun gespaarde Douwe Egberts waardepunten uit de keukenlade halen en deze schenken aan de gezamenlijke actie van Douwe Egberts, Alpha Groep Daarlerveen en Gemeente Groei Groep Daarlerveen. In december zet Douwe Egberts de ingezamelde waardepunten om in pakken koffie en verhoogt het aantal pakken met nog eens 15%. Zo kan de voedselbank Hellendoorn wekelijks pakken koffie uitdelen.

Douwe Egberts steunt deze actie want het merk – dat inmiddels 265 jaar bestaat – wil mensen dichterbij elkaar brengen. Koffie kan gezien worden als een uitnodiging om contact te maken met elkaar, en door dat contact worden onderling bestaande banden versterkt. Koffie is veelal een zeldzaam geschonken product voor voedselbanken, omdat het lang houdbaar is en bijna nooit wordt ‘afgeschreven’. Het komt weinig voor in voedselpakketten, maar wordt buitengewoon gewaardeerd. Doe dus allemaal mee gedurende het hele jaar – alleen of met vrienden en kennissen – en doneer uw
D.E waardepunten aan deze mooie actie!\

Meedoen? Heel graag! Inzameldozen staan in “De Kruiskerk”, Kerkstraat 1, Daarlerveen, “De Schoof”, Brugstraat 10, Daarlerveen en Kulturhus ’t Trefpunt (ingang winkeltje), G. Nijlandstraat 2, Daarlerveen.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›