4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

Politieke stem op Delta FM

· 324× bekeken

TWENTERAND - In de uitzending van 14 november van dit politieke praatprogramma, zijn de gasten Jan Kuilder, fractievoorzitter van het CDA en Jan Jonker, fractievoorzitter van de SGP. Beide partijen maken geen deel uit van de coalitie en dat is met name voor het CDA best wennen. Er zijn onderwerpen voldoende voorhanden om over te spreken, maar of de beide gasten op alle onderwerpen die ter tafel komen willen en kunnen ingaan is nog even afwachten.
Presentator Walraven: ‘Over de stand van zaken met betrekking tot de getroffen woningen langs het kanaal Almelo De Haandrik zijn namelijk afspraken gemaakt om er via de media op dit moment niet over te praten. Dus het is nog maar de vraag of we het hier met mijn gasten over kunnen hebben.’
Er blijven echter genoeg onderwerpen over om er op donderdagavond 14 november tussen 19.00 en 20.00 uur via Delta TV, weer een interessante uitzending van te maken.


 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›