4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Hammer debat op Delta TV

· 1014× bekeken

DEN HAM – Het debat op locatie dat donderdagavond 7 november in het clubhuis van vv Den Ham werd gehouden, wordt zondag 10 november integraal uitgezonden op Delta TV. De uitzendingen beginnen op 17.00 en 20.00 uur. In het debat komen verschillende onderwerpen aan de orde die in en rond Den Ham spelen, aangedragen door de inwoners van Den Ham zelf.

Met de verschillende gasten aan tafel werd voor de onderbreking gesproken over de vv Den Ham, het Middendorpshuis en of puinbreken op het terrein van handelsonderneming Dekker nu wel of niet moet worden toegestaan.
Na de pauze kwam het onderwerp Den Ham Breed aan de orde waar met een viertal gasten diverse onderwerpen de revue passeerden.

De politiek speelt bij deze debatten heel bewust een ondergeschikte rol en de inbreng van de inwoners van Den Ham in de zaal heeft de prioriteit. Dat de inwoners van Den Ham, met name dat laatste goed begrepen hadden, blijkt overduidelijk als u de uitzending terugkijkt.
De uitzending is na het weekend ook terug te kijken via het YouTube kanaal van de Delta Media Groep en de Facebookpagina van Politieke stem op Delta FM.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›