4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Alwin Sickman nieuwe Prins der Smoezen!

· 415× bekeken

VROOMSHOOP - “Met dit ondernemend duo achter het stuur, wordt carnaval een groot avontuur”. Dat is het motto waarmee Prins Alwin I (Alwin Sickman) samen met zijn Adjudant Coen (Koen Kolthof) het komende jaar over “Smoezenlaand” regeert. Dit duo werd zaterdagavond gepresenteerd bij activiteitencentrum Het Punt in Vroomshoop.

Traditiegetrouw werd de nieuwe prins officieel gepresenteerd tijdens het Prinsenbal. Om 11 over 10 kwam hij samen met zijn adjudant tevoorschijn na een spectaculaire opkomst in samenwerking met de plaatselijke brandweer. Deze Vroomshoopse mannen maken normaal gesproken geen onderdeel uit van de Raad van Elf maar zijn al jaren bekend met De Smoezen. Zoals het motto al doet vermoeden gaat om twee ondernemers. Zowel de hoogheid als de adjudant hebben een grote liefde voor auto’s.

Met de bekendmaking van de nieuwe prins en adjudant is de aftrap van het nieuwe carnavalsseizoen een feit. Voor meer informatie over De Smoezen, het nieuwe duo en alle activiteiten kunt u terecht op de website: www.desmoezen.nl.

Foto: Niek Erents.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›