4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Kerstmarkt in Vroomshoop al voor 80 procent volgeboekt

· 311× bekeken

VROOMSHOOP - De kerstmarkt in Vroomshoop raakt in sneltreinvaart volgeboekt. De inschrijving is pas een maand geopend, maar nu al is bijna 400 meter aan verlichte kramen en attracties geboekt. In totaal verwacht de organisatie uit te komen op een kerstmarkt van meer dan een halve kilometer lang. Op dit moment zijn nog 20 verlichte kramen beschikbaar. Er is ook nog ruimte beschikbaar voor ondernemers die met een eigen kraam op de markt willen staan. De kerstmarkt in Vroomshoop is op vrijdag 13 december.

“De aantrekkingskracht van de kerstmarkt in Vroomshoop onder zowel deelnemers als bezoekers groeit. Eerder waren het met name deelnemers uit eigen dorp die zich inschreven. Nu zien we ook steeds meer belangstelling uit andere dorpen en gemeenten. Onder de inschrijvingen van dit jaar zitten ook deelnemers uit Hardenberg, Emmen, Hoogeveen, Enschede, Hengelo en zelfs uit Spakenburg. Verder hebben zich ook dit jaar al tientallen deelnemers uit de gemeente Twenterand ingeschreven, waaronder de nodige verenigingen en goede doelen”, zegt Lute Gombert namens de organiserende Oranjevereniging Vroomshoop.

De laatste 20 verlichte kramen zijn te reserveren via www.oranjeverenigingvroomshoop.nl of via info@oranjeverenigingvroomshoop.nl). Een verlichte kraam van 4 meter bij 1 meter kan gehuurd worden voor 35 euro. Naast de verlichte kramen van de organisatie is er ruimte voor deelnemers om een standplaats te huren voor een eigen kraam. De prijs hiervoor is 5 euro per strekkende meter. Voor eet- en drinkkramen gelden afwijkende tarieven en regels. Hiervoor kan men contact opnemen met Oranjevereniging Vroomshoop.

De kerstmarkt in Vroomshoop is dit jaar op vrijdag 13 december van 16.00 tot 21.00 uur in de Koningin Beatrixlaan met een doorloop naar de Julianastraat. Naast de ruim opgezette kerstmarkt met zo’n 80 kramen is er ook een levende kerststal, een centraal horecaplein, muziek en een overdekt gedeelte met kraampjes in kerkelijk centrum Irene.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›