4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Begrotingsvoorstel Vechtstromen

· 215× bekeken

ALMELO - Met het voorstel voor de Programmabegroting 2020-2023 geeft het nieuwe dagelijks bestuur van waterschap Vechtstromen een belangrijke aanzet om werk te maken van de ambities uit het bestuursakkoord. Op basis van de ontwerp-programmabegroting geeft Vechtstromen in 2020 in totaal 143,7 miljoen euro uit aan de dagelijkse zorg voor voldoende en schoon water. Er wordt 59,1 miljoen geïnvesteerd in onder andere de renovatie en vervanging van zuiveringsinstallaties, persleidingen, stuwen, gemalen, beschoeiingen en het baggeren van beken en vijvers en aanpassing van de huisvesting. De belastingen voor huishoudens en bedrijven nemen in het voorstel in 2020 met gemiddeld 3,4% toe.

Enkele plannen:

De bouw van de rioolwaterzuivering Vriezenveen gaat van start en de verbouw van de rioolwaterzuivering Almelo-Vissedijk wordt afgerond;
De modernisering van de huisvesting wordt vervolgd met onder meer de samenvoeging van de locaties Hardenberg en Vriezenveen en de aanpak van de locatie Almelo, inclusief de realisatie van extra parkeergelegenheid.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›