4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

Antwoord college op vragen CDA over (vrijwillige) brandweer

· 406× bekeken

TWENTERAND - Als gevolg van de Europese wetgeving zouden brandweervrijwilligers tegen betaling in dienst moeten worden genomen. De brandweer in onze gemeente bestaat ongeveer uit 350 betaalde krachten en 850 vrijwilligers. Het CDA maakt zich daarom zorgen rondom de uitvoering van de nieuwe wetgeving. Is daar reden toe?

Het college antwoordt daarop dat in het voorjaar van 2020 er met de Veiligheidsregio en de Brandweer in de gemeente Twenterand gesproken zal worden over de Twentse vertaling van deze Europese richtlijnen en landelijke denkrichting.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›