4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Debat op locatie bij vv Den Ham

· 708× bekeken

DEN HAM - In opdracht van de gemeenteraad organiseert de lokale omroep Delta FM voor de tweede keer dit jaar een debat op locatie. De avond wordt gehouden op donderdagavond 7 november en de locatie is de kantine van de vv Den Ham. Inloop vanaf 19.00 uur, aanvang 19.30 uur. De onderwerpen worden niet ingebracht door de politiek, want presentator Chris Walraven en gespreksleider Han Pape, die namens Delta deze avond vormgeven, hebben hierin de volledige vrijheid, hoewel er wel overleg wordt gepleegd met een aantal raadsleden, die namens de raad meedenken en adviseren.

De onderwerpen die aan de orde komen op 7 november zijn voor het grootste gedeelte bepaald aan de hand van de enquête die onder de inwoners van Den Ham is uitgezet en door suggesties van inwoners van Den Ham die op andere wijze richting de organisatie zijn binnen gekomen. Het moet een interactieve avond worden, waarbij het aanwezige publiek een belangrijke rol moet gaan vervullen, want bij ieder onderwerp krijgt de zaal de gelegenheid te reageren en vragen te stellen.

De avond wordt niet rechtstreeks uitgezonden, maar wordt in zijn geheel opgenomen en op 9 en 10 november een aantal keren integraal herhaald op Delta TV. Tevens is dit debat op locatie vanaf 11 november via YouTube en Facebook terug te kijken.

De volgende onderwerpen komen zeker aan de orde:

- vv Den Ham met de bestuursleden Dennis Bosch en Jan Bosch.
- Het Middendorpshuis met Gert Kottier namens de Oudheidkundige Vereniging Den Ham - Vroomshoop en namens het Expositiehuis wordt het Jenny Valk of Jan Kremer.
- Puinbreken in het buitengebied met Jan Dekker en Marcus Elzinga
- Den Ham Breed wordt het grote onderwerp voor na de pauze met Martina Ingenkamp, namens Gastvrij Twenterand, Henk Jansen, namens Den Ham Doet, Erwin Lette namens Leven in Den Ham, en Gerrit Kuiper namens stichting Brinkdorp Den Ham.
- Terugblik met kernwethouder Bart-Jan Harmsen.

De organisatie hoopt dat er veel Hammenaren op deze avond afkomen en vooral actief mee willen doen om er een succes van te maken. De politiek krijgt voldoende andere gelegenheden hun stem te laten horen, bij het debat op locatie van 7 november 2019 gaat het om en over Den Ham en is het primair aan de inwoners van Den Ham om hun stem te laten horen.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›