4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Fantastisch vakantiekinderfeest bij Baptisten Gemeente Vroomshoop

· 813× bekeken

VROOMSHOOP - Dinsdag 22 oktober bezochten zo´n 120 kinderen het vakantiekinderfeest in de Baptisten gemeente Vroomshoop. Het was een prachtige dag met als thema: ‘Schatrijk!’ Vanuit de Bijbel ging het over Zacheüs. De man die dacht schatrijk te zijn, maar het pas echt werd toen hij Jezus had ontmoet. Vrolijk Theater gaf een geweldige voorstelling waar de kinderen van groep 1 t/m 8 door geboeid waren.

Tussen de middag hebben de kinderen en de leiders heerlijk gesmuld van eigen gebakken pannenkoeken. De kinderen gingen daarna in verschillende leeftijdsgroepen aan het werk om iets leuks te knutselen of te doen. Zo hebben er kinderen geknutseld met hout en de oudste jongens zijn zelfs op zoek gegaan naar de schat. ’s Avonds werd de ouderavond gehouden waar een ieder kon kijken wat we overdag gedaan hadden. Al met een super geslaagde feestdag!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›