4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Een avondintocht van Sinterklaas in Vriezenveen

· 3262× bekeken

VRIEZENVEEN - Vriezenveen pakt het dit jaar totaal anders aan. Sinterklaas komt om 17:00 uur met zijn stoomboot aan bij een verlichte kade. Er volgt een avondintocht met verlichting en een spetterende lasershow op het Tilanusplein.

De pieten die door Sinterklaas vooruit zijn gestuurd zijn op zoek naar de tijd: dit is de rode draad in de verhaallijn van de Sinterklaas intocht 2019. De pieten hebben het er maar wat moeilijk mee en zijn hun oriëntatie qua tijd volledig kwijt. Komt Sinterklaas op tijd, en komt hij nu met de trein of toch met de stoomboot? De pieten komen er achter dat de aankomst in Vriezenveen verplaatst wordt naar 17.00 uur. Dat brengt hen op het idee om alle kinderen te vragen een lampje mee te brengen.

Dit alles is de week voorafgaand aan de intocht te zien in een speciaal gemaakt filmpje op www.sinterklaasvriezenveen.nl. Alle basisscholen uit Vriezenveen zullen dit filmpje aan hun leerlingen laten zien om ze alvast in de stemming te brengen.

De stichting die verantwoordelijk is voor de organisatie van de intocht van Sinterklaas heeft besloten het dit jaar over een andere boeg te gooien. Een heuse verlichte avondintocht moet een nieuwe dimensie geven aan de intocht van Sinterklaas in Vriezenveen. De route is daarom enigszins ingekort en de stoet zal zonder tussenstop naar het Tilanusplein gaan.

Sprookjesachtig taferelen zullen zich voordoen op het Tilanusplein voor de Grote Kerk. Dans- en muziekpieten gaan er een swingende show van gaan maken. En als klap op de vuurpijl wordt er afgesloten met een spetterende lasershow in het thema van Sinterklaas en 650 jaar Vriezenveen.

Programma zaterdag 16 november
Start programma aankomst de brug om 16:45 uur
Aankomst op het Tilanusplein 18.30 uur
Einde pietenfeest en lasershow 19.00 uur

Voor alle informatie: www.sinterklaasvriezenveen.nl

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›