4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Succesvolle workshop ‘Maak kennis met klei’ in Peddemorsboerderij

· 250× bekeken

VRIEZENVEEN - Afgelopen vrijdagmiddag was de Peddemorsboerderij tjokvol met belangstellenden die zich hadden opgegeven voor de workshop ‘Maak kennis met chamotte klei’. Veertien dames gingen onder leiding van Hettie Veurink aan de slag. Deegrol, schilmesje en een oud bankpasje zijn de gereedschappen waarmee gewerkt werd. Na ruim twee uur hadden de cursisten allemaal een zelf gemaakt kunststuk op de tafel staan. Dat wordt nu gedroogd en afgebakken. De deelnemers krijgen bericht wanneer het opgehaald kan worden. Deze workshop is in samenwerking met toonjekunsttwenterand.nl georganiseerd.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›