4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Inschrijven voor Dorpskwizz Vroomshoop kan nog tot 1 november

· 362× bekeken

VROOMSHOOP - Er bestaat veel belangstelling voor het meedoen aan de eerste Dorpskwizz uit de historie van Vroomshoop, georganiseerd door de lokale Dorpsraad. Op de vrijdagavonden 22 november en 29 november 2019 treden de teams tegen elkaar in het strijdperk in Het Punt. Onder leiding van quizmaster Wim Bremmer worden antwoorden gevonden op vele uitdagende vragen over onder meer sport, vakantie en vrije tijd, actuele zaken, muziek en natuurlijk over het dorp Vroomshoop zelf. Ook zijn er leuke doe-opdrachten voor de teams, die uit 3 tot en met 5 personen bestaan.

Families, bedrijven, straten, scholen en (sport)verenigingen doen mee en er kunnen nog meer teams bij. Tot 1 november aanstaande kan er ingeschreven worden via het e-mailadres www.dorpskwizzvroomshoop.nl
Er is naast de eeuwige roem een prachtige wisselbeker te winnen en daarnaast ook mooi prijzen, waarbij entreekaartjes voor eredivisiewedstrijden van FC Twente, Heracles en Eurosped en voor voorstellingen van lokale culturele evenementen.

Voor slechts 15 euro kan een team al meedoen. Er komen twee hele gezellige avonden aan met als afsluiting de prijsuitreiking en gezellige live muziek. Doe mee en toon aan dat jouw team uit de slimste mensen van Vroomshoop bestaat.

Foto: Erwin Heuver

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›