4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Honderdste rit ANWB AutoMaatje Twenterand

· 261× bekeken

TWENTERAND - De honderdste rit van ANWB AutoMaatje Twenterand is een feit! Afgelopen juni is AutoMaatje Twenterand van start gegaan en het blijkt in een behoefte te voorzien. Al vele minder mobiele inwoners hebben zich door een vrijwillige chauffeur laten vervoeren naar de huisarts, ziekenhuizen of het gezondheidscentrum. Maar ook naar een familielid of lekker naar de markt.
Vrijwilligster Herma Nijboer had de eer om de honderdste rit voor AutoMaatje Twenterand te mogen rijden. Zij bracht een dankbare mevrouw Grissen naar Kulturhus De Klaampe in Westerhaar.

Mevrouw Grissen vertelde ons dat de allereerste keer dat Herma Nijboer mevrouw mocht rijden het duidelijk werd dat zij beiden familie hadden in Bergentheim. Helaas had mevrouw Grissen haar nicht wegens omstandigheden al 60 jaar niet gezien. Door een familielid van de vrijwilligster kwamen zij erachter waar de de nicht van mevrouw Grissen woonde en is er een ontmoeting tot stand gekomen! Hoe mooi is dat!

Wilt u ook eens gebruik maken van AutoMaatje Twenterand? Neem contact op via 06-83878151 of automaatje@zorgsaamtwenterand.nl.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›