4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Touwtrekkers slaan eerste vat aan bij Oktoberfest Vriezenveen

· 1075× bekeken

VRIEZENVEEN - De Twenterandse Touwtrekvereniging (T.T.V.)valt de eer ten beurt om dit jaar het eerste vat aan te slaan bij het Oktoberfest op het Manitobaplein in Vriezenveen. MDZK kiest elk jaar een vereniging, instantie of een club bijzondere personen uit voor de traditionele start van het feest. Het fust wordt vervolgens volledig leeggetapt en gratis uitgedeeld aan het publiek. Hun voorgangers waren onder andere de brandweer, Dos & Deto en een groep ondernemers. Volgend jaar gaat MDZK er vanuit dat de nieuwe Twenterandse burgemeester het eerste vat zal aanslaan.

Het is inmiddels een traditie dat de Vjenneländer Musikanten om 19.30 uur starten met hun orkest. Daarna wordt er een zeer afwisselend programma voorgeschoteld. De feestband de Palemiger Spatzen betreedt maar liefst 3 keer het podium. Dit wordt afgewisseld met het aanslaan van het fust om 20.30 uur, een optreden van Johnny Bockwurst en als klap op de vuurpijl een daverend optreden van Imca Marina. Om het geheel ‘aan elkaar te draaien’ is de succesvolle feest DJ Sound of the Star van de partij.

Op het gezellige buitenterrein draait de oktoberkermis op volle toeren. De zweefmolen is op de zaterdagavond zelfs helemaal Gratis voor alle bezoekers. De tent staat op zaterdag 19 oktober op het Manitobaplein in Vriezenveen en is vanaf 19.00 uur geopend voor bezoekers van 18 jaar en ouder. Kaarten zijn te koop via www.mdzk.nl of bij Café Het Wapen van Vriezenveen.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›