4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Vrijwilligers gezocht voor technieklessen aan basisschoolleerlingen bij RTC Hardenberg

· 309× bekeken

HARDENBERG - Veel basisscholen komen dit schooljaar naar het RTC in Hardenberg voor technieklessen. De enorme groei van het aantal deelnemende scholen heeft zich ook dit schooljaar doorgezet.
Coördinator van de technieklessen Hetty Visser is enorm blij met de stijging van het aantal scholen. Zij plant de scholen in en begeleidt de vrijwilligers en klassen. Toch ziet ze ook een probleem ontstaan. Door de groei is er behoefte aan meer vrijwilligers. Ze zoekt dan ook mensen die het leuk vinden om de kinderen te begeleiden en een beetje technisch zijn.

Op dit moment is er een groep van ongeveer 20 vrijwilligers die hun enthousiasme voor techniek over proberen te brengen op de kinderen. Het afgelopen jaar zijn er vrijwilligers bij gekomen, maar door de groei van het aantal groepen is er behoefte aan meer vrijwilligers.

De technieklessen worden op een aantal dagdelen per week gegeven. Vrijwilligers die incidenteel mee willen helpen zijn ook zeer welkom. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Hetty Visser h.visser@rtc-hardenberg.nl of per telefoon via 0523-264403.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›