4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Sfeerimpressie van de radenbijeenkomst in Twenterand op Delta TV

· 356× bekeken

VROOMSHOOP – Delta TV heeft tijdens de op 19 september gehouden radenbijeenkomst opnames gemaakt. Technicus en cameraman Henri Hobert heeft hiervan een sfeerimpressie samengesteld die zaterdagavond 28 en zondagavond 29 september wordt uitgezonden. Op beide avonden is deze uitzending te bekijken om 19.00 uur, 21.00 uur en 23.00 uur. In de uitzending krijgt u een indruk van wat de genodigden deze avond allemaal kregen voorgeschoteld en worden er bezoeken gebracht aan een aantal bedrijven. Ook geven bedrijven uit Twenterand aan waarom en op welke wijze zij innovatief met duurzaamheid omgaan.

De reportage wordt afgesloten met het bezoek dat de genodigden brachten aan de ondernemersbeurs die gehouden werd in de feesttent aan het Manitobaplein ter ere van het 650-jarig bestaan van Vriezenveen.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›