4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Zeer geslaagde viering Soulfoodbrunch

· 336× bekeken

VRIEZENVEEN - In een stampvolle feesttent op het Manitobaplein vierden de gezamenlijke kerken van Vriezenveen met SoulFoodBrunch- Doankensweerd! het 650 jarig bestaan van Vriezenveen. Ruim 1200 belangstellenden volgden de gevarieerde viering van Woord, muziek, gedicht en boodschap van Pastoor Pikkemaat, ds. Hotze de Jong en Richard Grevelink na de opening door burgemeester van der Kolk.

De vrije bijdrage voor dekking van de onkosten bracht aanvullend een mooi bedrag op voor de geplande verbouwing van Voedselbank MANNA in de oude basisschool De Linde. Veelgehoorde reactie was de roep om een vervolg van meer interkerkelijke samenwerking. Het kernteam van Soulfoodbrunch gaat evalueren en hier met de achterban verder over nadenken.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›