4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

Het CDA Overijssel trapt het politieke jaar af in Twenterand

· 279× bekeken

TWENTERAND - Afgelopen vrijdag vond in Den Ham de aftrap van het politieke seizoen 2019-2020 voor het CDA Overijssel plaats. Een goed samengesteld programma door het CDA Twenterand, met het bezoek aan bedrijven als De Johanneshoeve, Bovo Vroomshoop, Stichting Manna, Waypoint Twenterand, Stichting Boot en een prachtige Hammerbezinningswandeling maakte deze dag compleet.

De besturen van CDA Overijssel, CDA Twenterand, de Statenfractie Overijssel de Bestuurdersvereniging Overijssel, Waterschap Vechtstromen, een afvaardiging van de Tweede kamer en daarnaast een groot aantal leden hebben een goede indruk gekregen waar ze in Twenterand mee bezig zijn. Op de diverse locaties zijn mooie gesprekken gevoerd en hebben de bedrijven kunnen laten zien wat zij zoal doen, en wat hun zo uniek maakt. Kortom een goede dag voor Twenterand die op een fantastische wijze werd afgesloten met een hapje en een drankje bij de Zandstuve.

Op de foto van links naar rechts: Pieter Omtzigt (2e kamerlid), Couzijn Bos (Waterschap Vechtstromen), Eddy van Hijum (Gedeputeerde Overijssel), Roswitha Uitslag (fractielid Twenterand), Frouwke Bramer (fractielid Twenterand), Jerry Blekkenhorst (statenlid Overijssel), Martino Vos (bestuursvoorzitter Twenterand) en Roy de Witte (Gedeputeerde Overijssel)

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›