4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Gemeente

Fietspad Kerkallee/Rohorst geopend

· 302× bekeken

DEN HAM - Samen met voetballertjes van V.V. Den Ham openden de voorzitter van diezelfde voetbalclub Dennis Bosch en wethouder Bart-Jan Harmsen zaterdagmorgen het fietspad aan de Kerkallee in Den Ham. Een resultaat waar gebruikers en sportverenigingen in Den Ham blij mee zijn. Wethouder Harmsen onderschrijft dat: “Dit vrijliggende fietspad sluit aan bij de wens van de gebruikers van het fietspad. Het gaat om hun veiligheid. Maar daar hebben ze zelf ook een verantwoordelijkheid in. Het fietspad ligt er, maar het moet ook veilig gebruikt worden.” Dennis Bosch sluit zich daarbij aan: “Verbinden, daar draait het om bij VV Den Ham. Voetbal als middel om mensen met elkaar in contact te brengen. ‘De Rohorst’ moet ons inziens een plek zijn waar je graag naar toe gaat. En hoe mooi is het dat dat nu kan via het nieuwe fietspad. De ideale, veilige verbinding tussen ons dorp en het sportpark.”

Het fietspad aan de Kerkallee is een onderwerp dat Harmsen direct na zijn aanstelling als wethouder heeft opgepakt. Er moest een goed plan onder liggen en dat hadden we in het najaar van 2018 klaar. Met medewerking van een aantal grondeigenaren, kon de aanleg gestart worden in het eerste kwartaal van 2019. V.V. Den Ham maakt zicht al jaren sterk voor de komst van het vrijliggende fietspad, noodzakelijk zodat de sporters veilig naar het sportpark kunnen fietsen.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›