4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

‘Rallyradio Delta FM-105.3 FM’ live bij 38e Eurol Hellendoorn Rally

· 1019× bekeken

HELLENDOORN / TWENTERAND - In het weekend van vrijdag 20 en zaterdag 21 september wordt voor de 38ste keer de Eurol Hellendoorn Rally verreden. Delta FM zal uiteraard deze rally live uitzenden op de radio.

De rally zal vanaf vrijdag 17.00 uur tot en met de finish van de laatste klassementsproef op zaterdag volop rallynieuws brengen. Uiteraard rechtstreeks en de muziek is zoals gebruikelijk op het rally-evenement afgestemd. Dat maakt de radio-uitzendingen zo populair.

In het parcours zijn de vier verslaggevers Tonny Schuurman, Dré Galliart, Niek Erents en Bastiaan Dubbink ter plekke. Zij volgen met name de rallyrijders uit de top van het klassement en rallyrijders uit de regio en spreken hen tijdens de service van de auto’s. De finishtijden per proef worden altijd als eerste bekend gemaakt via Rallyradio. Dat mag je dus niet missen.

Rechtstreeks verslag via social media
Ook dit jaar werkt Delta FM samen met het social mediateam van de Eurol Hellendoorn Rally. Verslaggever Steef Blikman doet samen met cameraman Marcel Manenschijn live verslag op Facebook via de Eurol Hellendoorn Rally Facebookpagina: @hdoornrally. Ze geven verslag bij start, finish en servicepark. Met interviews en het laatste nieuws over de rallyrijders zowel uit de top van het klassement als de regionale favorieten.
Via het twitteraccount @deltafmsport worden de meest actuele tijden per proef en standen weergegeven, maar ook ingezonden foto’s en video’s gedeeld. Voor de rallyfan dus zaak @deltafmsport te volgen.

Rallyradio wordt zoals gebruikelijk gepresenteerd door Marcus Elzinga (vrijdag vanaf 17.00 uur en zaterdag vanaf 15.00 uur) en Mark Paters (zaterdag van 09.00 tot 15.00 uur).

Zaterdag ‘Hammer-day’
Voor de gemeente Twenterand, en dan met name de kern Den Ham, is de zaterdagochtend zeer interessant, want dan worden twee klassementsproeven twee keer verreden. Dat zijn Mageleresch en Linderbeek, nadat de tweede dag is begonnen in het dicht bij zijnde Hoge Hexel.
De Luttenbergring is overigens weer opgenomen als klassementsproef en is de afsluiter van deze Hellendoorn Rally.

Rallyradio is te beluisteren via de etherfrequentie 105.3 FM, kabel 104.1 én internetstream, zodat ook via de smartphone, tablet of laptop de laatste updates uit de rallywedstrijd te volgen zijn.

Foto: Team Niek Erents Fotografie.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›