4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Delta Media Groep organiseert debat in Den Ham

· 447× bekeken

DEN HAM - Het tweede debat op locatie dat de Delta Media Groep gaat organiseren vindt op 7 november plaats in Den Ham. Het is dan ook logisch dat er gezocht wordt naar onderwerpen die binnen deze kern spelen en op 7 november aan de orde kunnen komen. Op dit moment wordt gekeken waar dit debat kan worden gehouden, maar de voorbereidingen zijn inmiddels gestart. De eerste stap is het verzamelen van onderwerpen. De inwoners, bedrijven en organisaties in de kern Den Ham worden vanaf nu in de gelegenheid gesteld onderwerpen aan te dragen die op deze debatavond aan de orde zouden moeten komen en tevens kan men aangeven welke gast of gasten men hierover graag aan het woord wil laten komen. Alle onderwerpen kunnen opgegeven worden en het hoeven dus zeker ook geen zogenaamde politieke onderwerpen te zijn.

De organisatie hoopt op veel reacties zodat de juiste onderwerpen op deze avond aan de orde kunnen komen en er ook de juiste gasten voor uitgenodigd kunnen worden. Uiteraard bent u van harte welkom om deze avond bij te wonen en binnenkort hoort u waar in Den Ham deze debatavond wordt gehouden.

U kunt uw suggesties over de onderwerpen en de gasten mailen naar info@detwenterander.nl of u kunt anoniem uw voorstellen aan ons doorgeven door de korte enquête in te vullen die u hieronder aan kunt klikken.

https://www.survio.com/survey/d/J8B6S2I6W7Q5D3M4T

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›