4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Lionsclub Twenterand steunt Het Veenmuseum

· 1065× bekeken

WESTERHAAR-VRIEZENVEENSEWIJK - Maandag 9 september jl. was een heuglijke dag voor Het Veenmuseum. Een ruime delegatie van de Lionsclub Twenterand was op bezoek bij Het Veenmuseum, waar uit handen van voorzitter Mijnt Kruiskamp een cheque ter waarde van maar liefst € 1000,- aan het bestuur van Het Veenmuseum overhandigd werd.

Het Veenmuseum is bijzonder erkentelijk voor deze steun. Het betekent een belangrijke stap in de richting van de verwezenlijking van de plannen, die het bestuur en de vrijwilligers van Het Veenmuseum in de nabije toekomst hopen te realiseren: de hoognodige vervanging van de vloer, de verduurzaming van het gebouw en innovatieve uitbreidingen in de expositieruimte op het gebied van kennisoverdracht over ontstaan van en leven en werken in het veen.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›