4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

TTI beëindigt activiteiten

· 258× bekeken

DEN HAM - Het TTI heeft de deuren voor publiekstaken 1 september jl. gesloten. Na de overdracht van taken en activiteiten aan de nieuwe organisatie Gastvrij Twenterand zal de stichting Twenterand Tourist Info TTI worden opgeheven. Na meer dan 30 jaar als VVV en later als TTI stopt het dienstbetoon aan de bewoners en bezoekers van ons mooie Twenterand. Maar Gastvrij Twenterand en zijn bestuur van ondernemers zal op eigen wijze een eigentijdse invulling van het gastheerschap met alle ondersteunende taken en activiteiten realiseren.

Nog enige huishoudelijke informatie over de werkzaamheden in de overdrachtsmaand september.

1) TTI (Middendorpshuis) gesloten per 1 september 2019 voor publiekstaken

2) Mail en website en sociale media van het TTI worden bijgehouden t/m 30 september. Ook telefoonverkeer wordt tot dan behandeld. Gastvrij Twenterand zal u tijdig informeren over de aanpak na 1 oktober.

3) Evenementen die worden aangeleverd voor 30 september zullen nog worden ingevoerd in het CMS van de website van TTI. De laatste evenementenagenda zal worden verstuurd op 27 september (looptijd 2 t/m 13 oktober). Ook de (led)borden in Den Ham en Vroomshoop zullen worden bijgehouden door het TTI t/m 30 september. Ook hier volgt over de aanpak na 1 oktober aanstaande informatie via Gastvrij Twenterand.

4) Input voor de 3e en laatste Recreatiekrant Twente 2019 (looptijd 1 november 2019 t/m 12 januari 2020) is door het TTI aangeleverd.

5) De lopende arrangementen met diverse ondernemers worden eind september in overleg met de betrokken ondernemers afgewikkeld.

6) Er is nog een voorraadje toeristische gidsen Twenterand 2019, wie hiervoor belangstelling heeft kan enkele doosjes in het Middendorpshuis af komen halen op 18 september tussen 9 en 12.30 uur. Op is op.

7) Heeft u vragen dan kunt u het TTI telefonisch bereiken op dinsdag- en woensdagochtend van 9.30 – 12.00 uur. Natuurlijk is TTI in september, zoals eerder aangegeven ook bereikbaar via het bekende mailadres: info@puurtwenterand.nl

8) Heeft u nu al vragen voor Gastvrij Twenterand, voorafgaand aan de te verstrekken informatie dan kunt u met vragen terecht bij kwartiermaker Dagmar Boerrigter (Gastvrij Twenterand) op zijn rechtstreekse telnr. 06- 4680 6781 of op info@libertas-advies.nl

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›