4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

College antwoordt PVV Twenterand over ‘scholen en Het Punt’

· 420× bekeken

TWENTERAND - De PVV Twenterand merkte dat scholen wel gebruik maken van de theaterzaal van Het Punt, maar consumpties elders nuttigen. Ook vindt de PVV dat Het Punt commerciëler moet handelen m.b.t.. de exploitatie van het grand café.

Het college is blij als scholen Het Punt weten te vinden en er gebruik maken van de mogelijkheden die het Punt heeft te bieden, maar vindt de afname van consumpties een aangelegenheid tussen betreffende scholen en Het Punt.

Het college is in voortdurend overleg met Het Punt over rol ervan binnen onze gemeente. Ook het komen tot een financieel gezonde exploitatie maakt deel uit van het overleg. Het college komt bij de kadernota 2021 met voorstellen.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›