4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Bridgecursus in Vroomshoop

· 381× bekeken

VROOMSHOOP - De Bridgekring Vroomshoop organiseert ook deze winter weer een bridgecursus. Het grote voordeel van bridgen is dat je tot op hoge leeftijd bij een club kunt spelen en dat je op de koop toe veel gezelligheid ontmoet. Veel spelers organiseren ook vaak met liefde thuis een avondje bridgen. Wij spelen als club op dinsdagavond in Kerkelijk Centrum Irene. Heel graag zouden wij nieuwe aspirant-leden verwelkomen in onze vereniging.
U kunt vrijblijvend informeren en/ of komen kijken.

We starten de cursus in week 40. In overleg met de cursisten wordt een plaats en tijd afgesproken.
De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en zullen rond de €100,00 zijn (inclusief lesmateriaal). Opgeven kan bij Jan Becker tel. 0546-646020, beckervhp@hotmail.com of bij Jaap Jurriens (cursusleider, jaap.jurriens@gmail.com ).

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›