4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Eerste editie van Hollandse Avond in Vroomshoop uitverkocht

· 601× bekeken

VROOMSHOOP – De eerste editie van de Hollandse Avond die aanstaande zaterdag wordt gehouden in Vroomshoop is uitverkocht. De Hollandse Avond vormt de aftrap van de feestweek in Vroomshoop dat dit in het teken staan van 160 jaar Vroomshoop. De feestweek is dit jaar voor het eerst uitgebreid met een extra weekend, waarin niet alleen de Hollandse Avond plaatsvindt maar ook Beer & Grill op de zondag.

De hoofdact van de uitverkochte Hollandse Avond is Frans Duijts. Ook De Havenzangers en Harten 10 treden op. Tussendoor draait DJ Geert feestmuziek. Frans Duijts is onder meer bekend van de hit ‘Jij denkt maar dat je alles mag van mij’. Ook nam hij deel aan het muzikale televisieprogramma ‘De beste zangers van Nederland’. De Havenzangers bestonden lange tijd uit Henk Pleket en Willem Mulder. De bekendste hit is ‘’s-Nachts na tweeën’. Inmiddels is Pleket solo verder gegaan en vormt Mulder sinds 2015 samen met zijn zoon Wesley de (nieuwe) Havenzangers onder de naam Havenzangers 2.0. Harten 10 bestaat uit Martien Ekkelenkamp en Tineke Willems, waarbij Tineke Willems geboren is in Den Ham. Ze vormen al tien jaar lang het duo ‘Harten 10’.

De feestweek in Vroomshoop loopt van zaterdag 7 tot en met zaterdag 14 september. De Hollandse Avond met Frans Duijts, De Havenzangers en Harten 10 is van 21.00 tot 01.00 uur in de feesttent in het centrum van Vroomshoop.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›