4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Zomerfeest De Pollen/West-Geesteren wederom een groot succes

· 1588× bekeken

DE POLLEN / WEST-GEESTEREN - Het zit er weer op, maar wat een geweldig weekend in De Pollen/West-Geesteren, en vooral, voor elk wat wils.
Vrijdagavond werd het 1500 koppig publiek verwelkomd met een super optreden van “Poar neem’n. Een mooi stel dat met hun optreden wil aangeven wat de oorzaak en oplossing is van en voor problemen. Een poar neem’n dus, wat ze duidelijk maken met een zeer gevarieerd optreden. Met tussendoor “Drive In Toronto” was het vervolgens “Wir Sind Spitze:” wat de feesttent deed trillen met feestmuziek voor ieder publiek en dat was juist zo geweldig. De afsluiting met dj Maurice was top. Met zijn optreden bleef er geen beentje op de vloer.

Na een paar uurtjes slapen kwam het publiek op de zaterdagochtend al weer aanwandelen voor een fantastische Brunch. Heerlijk met elkaar eten en vooral lekker bijkletsen met ook veel oud-inwoners die hiervoor speciaal terugkomen naar hun vroegere omgeving. Een superochtend mede door de aanwezigheid van “” Alwie Kroeze”, Twents liedjeszanger en conferencier. In de beginjaren was Alwie ook aanwezig op het Zomerfeest en heeft daardoor meegedragen aan het steeds maar groter wordende feest in De Pollen/West-Geesteren.

Het middagdeel van de zaterdag stond in het teken van Bingo en daarnaast Sport en Spel in de vorm van buikschuiven. Kijken naar het buikschuiven en naar kinderen in de draaimolen werd zodoende een vermaak voor het hele gezin.

De zaterdagavond, met veelal het meeste publiek, was dit jaar al twee maanden vóór aanvang met 2000 bezoekers totaal uitverkocht.
Rond de klok van half tien in de avond was er even sprake van extreme weersomstandigheden, veel wind en regen. Dankzij de medewerking van de aanwezigen bleef de schade beperkt.

Vervolgens was het Jelle B. die de stemming er gelijk in bracht. Niet voor niets de meest populaire Fries van dit moment. In vele landen heeft hij opgetreden en die ervaring bracht hij mee naar dit feestweekend. Met het betreden van het podium door “The Euros” kregen we een drietal die met recht de drie musketiers van het feestcircuit genoemd worden. Met hits, humor en veel interacties als hun voornaamste wapens spelen ze al jarenlang, elke zaal, tent en festivalweide plat. Dat is ook nu weer goed gelukt.
Het klapstuk van de avond en weekend was “Snollebollekes” die de tent deed ontploffen. Er werd genoten van één van de grootste feestacts van Nederland met hits als “Vrouwkes”, “Springen Nondeju” en “Links Rechts”. Niemand kon blijven stilstaan, de hele massa van links naar rechts, wat een super ervaring. Wat een geweldige happening.

De activiteitencommissie van Plaatselijk Belang De Pollen/West-Geesteren kijkt samen met de ruim 150 vrijwilligers terug op een geweldig weekend met een scala aan geweldige artiesten en duizenden bezoekers.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›