4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Gemeente

Wies met de Patries: Basisscholen naar buiten!

· 319× bekeken

VROOMSHOOP - Groep 3 en 4 van openbare basisschool de Schakel in Vroomshoop geven het startsein voor meer natuur- en omgevingseducatie in Twenterand. Wethouder van Abbema en de Werkgroep Wies met de Patries onthullen op 5 september twee leskisten en een tentoonstelling van vijf posters.

De kinderen van groep 3 en 4 gaan vervolgens meteen aan de slag met het thema schutkleur. Ze letten goed op hoeveel patrijzen ze kunnen ontdekken, eerst in een filmpje en later ook buiten in het groen. Ook geven ze zelf aan een patrijs een goede schutkleur.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›