4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Open les Volksdansen senioren

· 393× bekeken

WESTERHAAR - In september beginnen weer de activiteiten van ZorgSaam Twenterand. Zo ook de Volksdanslessen voor senioren. Ook dit jaar is er weer op de eerste dansavond een ‘Open les’ in het Hervormd Centrum Hoofdweg 166 te Westerhaar. Iedereen is natuurlijk het hele seizoen van harte welkom, maar een ‘Open les’ biedt toch een mooie gelegenheid voor diegene, die eens wil zien hoe het er op een volksdansles aan toe gaat. Volksdansen is ontstaan doordat bepaalde volken en volksgroepen als traditie hun dansen bewaarden die bij bepaalde gelegenheden werden uitgevoerd. Met name dansen uit Europa zijn goed bewaard gebleven, maar over de hele wereld wordt en werd gedanst. Het plezier in bewegen staat voorop.

De koffie staat klaar, en alle vijftigplussers zijn van harte welkom om vrijblijvend te komen kijken. Tot ziens op dinsdag 3 september van 18.30-19.30 uur. Meer informatie vindt u op www.zorgsaamtwenterand.nl

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›