4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Sportcarrousel ZorgSaam Twenterand in Vroomshoop

· 369× bekeken

VROOMSHOOP - Op 3, 4 en 5 september staat er weer een sportcarrousel op de agenda. Dit keer in Vroomshoop. De kern waar de sportcarrousel enkele jaren geleden ooit begon, maar nu ook wordt uitgevoerd in de kernen Westerhaar en Vriezenveen. Het doel van de sportcarrousel is om de kinderen vanuit henzelf - dus intrinsiek - te motiveren voor een sport of beweegkeuze, die tevens duurzaam is. Als ze met iets in aanraking komen, wat ze echt zelf leuk vinden door het te beoefenen, is de kans op terugval kleiner.

Naast aanbod reguliere sporten ook vrije bewegingsvormen als klimmen tijdens sportcarrousel
Bij de sportcarrousel krijgen de lokale sportverenigingen en/of beweegaanbieders de kans om hun sport dan wel bewegingsvorm te promoten. Het rooster is zo in elkaar gezet dat elk kind in aanraking komt met de sport of bewegingsvorm.

600 kinderen doen mee
In Vroomshoop doen alle scholen van het reguliere basisonderwijs mee, goed voor een deelname van in totaal 600 kinderen. Dit jaar is de 75-jarige en jubilerende voetbalvereniging Vroomshoopse Boys gastheer. De sportcarrousel is voor ouders en overige bezoekers gratis toegankelijk. Het clubhuis van Vroomshoopse Boys is voor een kop koffie of thee geopend.

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met combinatiefunctionaris sport-jongerenwerk, Stef Lamberink. Telefonisch (0546) 481 456 of via e-mail slamberink@zorgsaamtwenterand.nl

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›