4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Plan voor pop-up galerie in D’Oale Skoele in Vroomshoop

· 1679× bekeken

VROOMSHOOP - De ondernemers Dick Kremer en Dennis Jongeneel hebben de voormalige Julianaschool in Vroomshoop gehuurd en omgedoopt tot D'Oale Skoele. De ruimtes in de voormalige school tegenover café Kremer kunnen gebruikt worden voor een overdekte rommelmarkt, of bijvoorbeeld een tentoonstelling.

Naar dat laatste heeft kunstenaar Leendert Pieter Stodel wel oren. Hij heeft het plan opgevat een pop-up-galerie te starten in de voormalige school. Kunstenaars kunnen daar hun kunstwerken exposeren en er bijvoorbeeld ook workshops geven. Op 14 september is er van 13.00 - 16.00 uur een kijkdag voor mogelijke exposanten. Geïnteresseerden kunnen zich per mail melden: stodel@outlook.com

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›