4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Rommelmarkt TOP Vroomshoop

· 598× bekeken

VROOMSHOOP - De jaarlijkse rommelmarkt van korfbalvereniging TOP staat weer voor de deur. De rommelmarkt zal dit jaar gehouden worden op zaterdag 24 augustus 2019. U bent van harte welkom vanaf 8.00 uur tot 12.00 uur op de accommodatie korfbalvereniging TOP bij sportpark ‘’de Bosrand’’. De rommelmarkt van TOP is één van de grootste in de regio.
De ophaalmomenten [zie schema] zijn dit jaar op maandagavond 19 augustus, dinsdagavond 20 augustus, woensdagavond 21 augustus en donderdagavond 22 augustus vanaf 18.00 uur.

“We willen u wel attenderen op de volgende zaken die we helaas niet mee kunnen nemen: (tuin)meubelen, bloempotten, tegels, surfplanken, witgoed, matrassen en vieze/onverkoopbare spullen. We hopen dat u hier begrip voor heeft. Oud papier is wel van harte welkom en mag u meegeven tijdens de ophaaldagen” zegt de organisatie. Mochten we u thuis niet aantreffen en u heeft nog spullen voor de rommelmarkt, dan kunt u deze als nog brengen tijdens de ophaalavonden of bel met onderstaand nummer.
Evenals de vorige jaren zal ook de veiling en het Rad van Avontuur weer van de partij zijn. Hiervoor zijn mooie prijzen beschikbaar gesteld door de plaatselijke middenstand.

Ophaalschema rommelmarkt TOP


Maandag 19 augustus:
Schoolstraat en Tonnendijk (bebouwde kom), Oranjestraat, Europasingel, Helmkruid Krui-denlaan, Kamille, Dille, Rozemarijn, Hondsdraf,Hoefblad,Watermunt, Penningkruid, Vinger-hoedskruid,Vriezenveenseweg, Vierzonenweg, Seperatiepunt, Hoofdstraat, Puntkolk, Zwol-sekanaal beide kanten tot aan spoor, Julianastraat, (v.a het spoor tot Hoofdstr) Julianaplein, Amaliaplein, Hammerstraat, Boegstate, De Nijverheid, De Meulenbelt, Aan ’t Spoor, Stati-onslaan, In de Hoven, Prinsenkamp, De Smidse

Dinsdag 20 augustus:
Noorderweg (bebouwde kom) Opgang, Dreef, De Kamp, Vijverweg, Veenmos, Zonnedauw, Wollegras, Wolfsklauw., Lindenlaan, 1e Blokweg ( bebouwde kom), Vlasakkers, Boekweitak-kers, Leeuwerikhof, Buizerdlaan, Korhoensingel, Kwartelhoek, De Fazant, De Kievit, De Wulp,de Grutto .Wingerd, Gagelhof, Bremlaan, Braamhoek, Vogelkers, de Kamperfoelie, Meidoornlaan, de Seringen, Nieuwstraat, de Eikelaars, Klimop, Esdoornlaan, Eekhof, Ber-kenhof, de Iepen, Kastanjehoek, de Platanen, de Elzen, Beukenhoek, Hoekweg, Heidehoek, Wilgenhoek, de Bunte (bebouwde kom).

Woensdag 21 augustus:
Churchillstraat, Plantsoen, Constantijnstraat, Clausstraat, Linderveld Bevert, Flierakkers, Bijvank, Wilhelminastraat, Prins Bernhardstraat, Emmastraat, Kon. Beatrixlaan, Nas-saustraat, Dillenburgstraat, Irenestraat, Margrietstraat, Marijkestraat, Willem de Zwijger-straat, Mauritsstraat, Van Stolberglaan,

Donderdag 22 augustus:
Hammerweg Kennedystraat, Fred. Hendrikstraat, Koninginneweg, Bosweg,Boshoek,
Julianastr.v.a het spoor en Flierdijk (bebouwde kom), W.A. plein, Joh. Frisostraat,
W.de Witstraat, Kortenaersplein, Admiraal de Ruiterstraat, Karel Doormanstraat, Lin-derflier, Oranjeplein, Stobbelaan,

Voor meer informatie kunt u bellen: 06 – 13381179.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›