4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Hellendoorn Rally in september weer te volgen op Delta FM

· 477× bekeken

TWENTERAND - De bekende Hellendoorn Rally wordt ook dit jaar weer gehouden, op 20 en 21 september. Den Ham krijgt op zaterdag 21 september twee proeven toegewezen en de afsluiting vindt zaterdagavond plaats op de Luttenbergring, zodat een stukje historie terug komt. Dat twee wethouders van Twenterand en de fractievoorzitter van de grootste partij in Twenterand direct bij deze rally betrokken zijn is best bijzonder.

De lokale omroep van Twenterand, Delta FM, verzorgt al jarenlang rond de rallydagen rechtstreekse uitzendingen van deze rally, waarbij verslaggevers live verslag doen van de gebeurtenissen rond de diverse proeven. De informatie in de studio wordt van oudsher verzorgd door de twee presentatoren Mark Paters en Marcus Elzinga. Naar verwachting zal ook dit jaar wethouder Bart-Jan Harmsen als navigator deelnemen aan deze rally, waardoor het gehalte Twenterand nog verder wordt verhoogd. Volgend jaar de start of de finish in Twenterand?

Door de jaren heen zijn deze twee presentatoren en de verslaggevers ter plaatste erin geslaagd de volgers van de rally te voorzien van zodanige juiste en snelle informatie dat alle volgers van deze rally, niet alleen thuis maar zeker ook op en rond de proeven, afstemmen op de lokale omroep van Twenterand. Delta FM en de Hellendoorn Rally zijn ondertussen dus onlosmakelijk met elkaar verbonden. Deze rally is jaarlijks één van de hoogtepunten van de lokale omroep Delta FM en breekt jaar na jaar records met het aantal luisteraars.

Vanuit Den Haag wordt aangedrongen dat lokale omroepen organisatorisch met elkaar moeten gaan samenwerken, maar daarbij heeft men toch iets anders voor ogen dan het verslag doen van bijvoorbeeld deze rally. De Delta Media Groep heeft een keuze gemaakt samen te gaan werken met de lokale omroep Hardenberg en dus niet met Hellendoorn, Rijssen of de Hof van Twente.

De lokale omroep van Twenterand is nog op zoek naar een voorzitter. Ook zoekt men, zowel voor de radio als de televisie, vrijwilligers die met behulp van moderne technologie de uitzendingen mogelijk kunnen maken. Alle informatie hierover via info@deltafm.nl

Zie voor een uitgebreider verhaal www.detwenterander.nl

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›