4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Helikoptervluchten tijdens openingsdag 160 jaar Vroomshoop

· 415× bekeken

VROOMSHOOP – Vroomshoop altijd al eens vanuit de lucht willen bekijken? Dat kan op zaterdag 7 september, de eerste dag van het feestprogramma van 160 jaar Vroomshoop. De organisatie van Feestweek Vroomshoop biedt namelijk helikoptervluchten aan. Een helikoptervlucht duurt circa zes minuten en is te reserveren vanaf 40 euro. De opstijg- en landingsplaats is een weiland aan de Twentelaan in Vroomshoop-Oost.

“Een helikoptervlucht boven Vroomshoop, hoe vaak krijg je zo’n kans? We zijn super blij dat het ons gelukt is om dit aan het programma van 160 jaar Vroomshoop toe te voegen. En wat het extra leuk maakt: op zaterdag 7 september is ook de triatlon in het dorp. Dat geeft het uitzicht nog een specialer tintje!’, zegt voorzitter Lute Gombert van de organiserende Oranjevereniging Vroomshoop.

De eerste helikoptervlucht is om 10.00 uur. Vervolgens zijn er vluchten tot in de avond. Een helikoptervlucht met 3 personen is 40 euro per persoon, een vlucht met 2 personen is 60 euro per persoon. Een vlucht duurt zes minuten. Langere vluchten zijn in overleg mogelijk. Belangstellenden kunnen vanaf nu hun vlucht reserveren via Lute Gombert (0546-646420). Ook op de dag zelf (zaterdag 7 september) zijn er kaarten voor een helikoptervlucht te koop aan de kassa bij de opstijg- en landingsplaats.

Kaartverkoop Hollandse Avond gestart
Het feestprogramma van 160 jaar Vroomshoop begint op zaterdag 7 september. De helikoptervluchten vormen de openingsactiviteit, gevolgd door de Hollandse Avond in de feesttent met Frans Duijts, De Havenzangers en Harten 10. Voor deze avond is de voorverkoop onlangs begonnen. Kaarten zijn voor 10 euro (inclusief 2 munten) te koop bij DNNS Fashion, Phonehouse Vroomshoop of aan het Linderflier 50. Het feestprogramma van 160 jaar Vroomshoop gaat door tot en met zaterdag 14 september.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›