4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Wie zijn de slimste mensen van Vroomshoop?

· 800× bekeken

VROOMSHOOP - Het initiatief van de lokale Dorpsraad om een Vroomshoopse Dorpskwizz te houden, slaat aan. Er hebben zich nu al meer dan tien teams van maximaal vijf personen opgegeven, waarbij twee teams van de Brandweer, een team van de Mediatheek van Het Noordik, een team van de GBT-fractie en een team van Levend Vroomshoop. Ook bedrijven, buurten en straten en verenigingen tonen in toenemende mate belangstelling voor deze primeur. In totaal kunnen 75 teams, bestaande uit 3 tot en met 5 deelnemers, ingeschreven worden.

Op de vrijdagavonden 22 november en 29 november kunnen “de slimste mensen” uit Vroomshoop zich met elkaar meten in de theaterzaal van Het Punt. Veel leuke visuele vragen over het dorp Vroomshoop, maar ook over andere items en leuke doe-opdrachten zijn er te verwachten bij deze Dorpskwizz. Landelijk wint dit fenomeen steeds meer aan populariteit. Geen wonder, want kennis van je eigen plaats wordt gecombineerd met algemene kennis. Het Cogas Cultuurfonds ondersteunt de Vroomshoopse Dopskwizz overigens met een bedrag van € 500,00.

Het wordt vast erg gezellig en op de tweede avond op 29 november is ook een live optreden van een rockband gepland. Bij de Vroomshoopse Dorpskwizz zijn mooie prijzen te winnen, waarbij entreekaartjes voor aansprekende evenementen. Ook stellen plaatselijke bedrijven aantrekkelijke prijzen beschikbaar.

Niemand minder dan Wim Bremmer uit Hoge Hexel presenteert de allereerste Dorpskwizz uit de 160-jarige geschiedenis van Vroomshoop. De organisatoren zijn erin gelaagd om de deelnemersprijs aantrekkelijk te houden. De teams kunnen zich al voor € 15,00 inschrijven via het e-mailadres www.dorpskwizzvroomshoop.nl Op die site als ook op Facebook wordt de nodige uitleg gegeven over de Vroomshoopse Dorpskwizz.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›