4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

De Zomer Draait Door: de dinsdagwandeling in Vroomshoop

· 438× bekeken

VROOMSHOOP - In de vakantieperiode gaat een deel van de welzijnsactiviteiten gewoon door. Zo ook de dinsdagwandeling in Vroomshoop. Voor veel mensen is het inmiddels vaste prik: de dinsdagwandeling, start vanaf Het Punt in Vroomshoop. Sommigen gaan elke week mee, anderen om de week of wanneer het uitkomt. Dat kan allemaal, want de dinsdagwandeling is laagdrempelig en gratis. Het uitgangspunt: iedereen kan mee. Dus ook wie wat minder vlot ter been, rijdt u met een rolstoel dan gaan we op zoek naar een vrijwilliger (mocht u dit lezen en iemand willen duwen, meld u dan aan bij Carólie of Loes).

De dinsdagwandeling is een gezamenlijk initiatief van De Haere en ZorgSaam Twenterand en ontstaan vanuit het idee dat bewegen de bron is van een fit en vitaal leven. En wandelen is een manier van gezond bewegen waarbij tegelijkertijd ook vaak mooie gesprekken ontstaan. Veel vaste deelnemers vinden het sociale aspect dan ook net zo belangrijk als het bewegen zelf. Daarom gaan de wandelingen ook in de vakantieperiode gewoon door. Fijn voor thuisblijvers die zelf niet met vakantie gaan, maar ook voor wie de zomerstop van een sportvereniging op een gezellige en gezonde manier wil overbruggen. Aansluiten bij de dinsdagwandeling kan altijd, aan- of afmelden is niet nodig.

2,5 of 5 kilometer
De wandelaars kunnen kiezen voor 2,5 of 5 kilometer. De routes worden bepaald door de begeleiders van De Haere en ZorgSaam Twenterand die zelf meelopen en voor verkeershesjes zorgen. Routesuggesties of andere ideeën om de wandeling nog leuker te maken zijn altijd welkom.
Ook eens meelopen? Gewoon doen! Iedere dinsdag verzamelen om 12.50 uur in de hal van Het Punt; de wandeling begint om 13.00 uur.

Meedoen of meer informatie
• Carolie Krommendijk, De Haere, (06) 2014 4891, email carolie.krommendijk@de-haere.nl of
• Loes Leemrijse, ZorgSaam Twenterand, (0546) 481 456, email lleemrijse@zorgsaamtwenterand.nl

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›