4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Geslaagde Sing-in VakantieBijbelWeek Vriezenveen

· 700× bekeken

VRIEZENVEEN - Op het zonovergoten plein bij Stjäävelin was er maandagavond in de tent bij Stjäävelin een zeer goed geslaagde SING-IN VBW 2019. Een grote groep aanwezigen zorgde voor een vrolijk geluid, zang en muziek in de buurt. Dit gebeurt aansluitend bij het nieuwe HGJB-jaarthema van de VakantieBijbelWeek:SCHATRIJK! De brede variatie in leeftijd van de aanwezigen paste goed bij een breed scala van liederen voor jong en oud. Naast een uurtje zingen was er een korte toelichting van Henny Veldhuis op het thema.

Erna was er uiteraard tijd voor een goed gesprek en koffie, thee of limonade en wat lekkers voor iedereen. De meeste aanwezigen bleven gezellig nog even napraten op het plein.

De VBW duurt nog de hele week van 10-12 op de 6 verschillende locaties en de middag programma’ s bij Stjaavelin. De VBW wordt afgesloten met kerkdiensten in de Grote Kerk, de Westerkerk, de Pollenkerk- bij mooi weer op het plein bij CBS de Polle en in de Shalomschool op zondag 21 juli. Voor meer aanvullende informatie per locatie : kijk ook eens op www.hervormdvriezenveen.nl

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›