4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Duofiets voor bewoners Het Liefferdinck

· 499× bekeken

DEN HAM - Op donderdag 18 juli gaat een grote wens voor bewoners en medewerkers van Het Liefferdinck, de woonzorglocatie van ZorgAccent in Den Ham in vervulling. Die dag ontvangen zij uit handen van het bestuur Stichting Vrienden van Het Liefferdinck de felbegeerde duofiets.
Medewerkers van Het Liefferdinck hoorden regelmatig dat hun de bewoners zo graag eens, net zoals vroeger, een fietstochtje zouden willen maken. Lekker buiten, zon op je gezicht en de wind door je haren. Om dat te kunnen realiseren dienden medewerkers een verzoek voor de aanschaf van een duofiets in bij Stichting Vrienden van Het Liefferdinck. Na uitvoerig overleg met de zorgteams, besloot de stichting het verzoek te honoreren. Medewerkers en bewoners zijn hier uiteraard erg blij mee. Rijwielhandel Waanders uit Den Ham zorgt ervoor dat de duofiets rijklaar wordt afgeleverd.

Op donderdag 18 juli om 10.30 uur zal het bestuur van de stichting de duofiets onder het genot van een kop koffie en een traktatie aanbieden aan de bewoners. Dit gebeurt in de ontmoetingsruimte van woonzorglocatie Het Liefferdinck in Den Ham.

Stichting Vrienden van Het Liefferdinck stelt zich ten doel de onderlinge contacten van bewoners te bevorderen om te voorkomen dat mensen in een isolement raken. Daarnaast wil de Stichting een bijdrage leveren aan een goed en plezierig woon- en leefklimaat binnen de woonzorglocatie. Dankzij de giften die de Stichting Vrienden van Het Liefferdinck ontvangt, hebben de bewoners een leuker leven. Het bestuur van deze stichting bestaat uit vrijwilligers, die zich belangeloos inzetten voor de bewoners.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›