4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Nieuw Toneelstuk VORIE-VANA Beerzerveld

· 411× bekeken

BEERZERVELD - Het nieuwe toneelstuk wat Vorie-Vana op het repertoire heeft staan is geschreven door Herman van der A. met de titel: “Als de natuur zien gang giet…”

Als bijna alle gronden opgekocht zijn voor natuurgebieden, blijven er in het dorp drie boerderijen, een kerk en een leeg dorpscafė over. Er heerst stilte in wat eens een welvarend dorp was. Deze stilte wordt echter verstoord als er nieuwe bewoners komen die, zonder enige ervaring, het dorpshotel erven en proberen nieuw leven in te blazen. Zijn de boeren het hier wel mee eens? En wat moet die dame van natuurbeheer en die schaapherder op het dorp? Natuurlijk volgen er heel veel problemen en hoe die worden opgelost kunt u allemaal zien in dit prachtige blijspel. Met hopelijk een happy end…

De regie is in handen van Chris Stuut, en de diverse rollen worden ingevuld door Annieta Knol, Hennie Ribberink, Jeanette Schukkert, Jennie Kamp, Dinie Altena, Astrid Stuur, Berend Jan Schuldink, René Kamp en Eric de Jong.

We hopen dat wij weer een toneelstuk hebben gevonden waar wij u een boeiende en gezellige toneelavond of -middag mee kunnen verzorgen.
Vanaf half november 2019 beginnen wij met de eerste uitvoeringen van dit prachtige blijspel. Vrijdag 10 en zaterdag 11 januari 2020 speelt Vorie-Vana in De Voorveghter in Hardenberg en op vrijdag 24 januari 2020 in Het Punt in Vroomshoop.

Mocht u belangstelling hebben, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met onze secretaris die u alle gewenste inlichtingen kan verstrekken.
Kaarten zijn te resereveren bij De Voorveghter en bij Het Punt. Voor inlichtingen mail naar cstuut23@hotmail.com

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›