4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Oproep voor de ‘Schatkamer van Vriezenveen’

· 419× bekeken

VRIEZENVEEN - Iedereen heeft het wel in huis, een dierbaar voorwerp dat wordt gekoesterd. Niet omdat het kostbaar is of zeldzaam, maar omdat het een bijzondere waarde heeft door een mooie herinnering, een persoonlijk verhaal, enz. Voor de viering van Vriezenveen 650 jaar in september 2019 zijn wij op zoek naar uw gekoesterde voorwerp met uw verhaal. In de Bibliotheek willen we de tentoonstelling 'De Schatkamer van Vriezenveen' inrichten met deze voorwerpen en daarbij, net zo belangrijk, uw verhaal. Het kan bv. gaan om een tasje van een buurvrouw, een oud mobieltje, een stuk gereedschap van grootvader, een zand-zeep-en-soda-stelletje uit het ouderlijk huis, een brief van een vriend. Het maakt niet uit wat het is, het gaat om het verhaal dat erbij hoort.

Dus heeft u zo'n gekoesterd bezit met een mooi verhaal, dat u zou willen tentoonstellen in Bibliotheek Vriezenveen, dan kunt u contact opnemen met Marieke Stegeman, m.stegeman@bibliotheektwenterand.nl of telnr. 0546-562385

De tentoonstelling is te bezoeken van 2 tot 28 september in de leeszaal van Bibliotheek Vriezenveen, Jonkerlaan 4, 7671 GM, Vriezenveen

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›