4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Vernieuwde website Informatiepunt Vrijwilligerswerk Twenterand

· 454× bekeken

TWENTERAND - De website van het Informatiepunt Vrijwilligerswerk Twenterand (IVT), onderdeel van ZorgSaam Twenterand, is geheel vernieuwd en bereikbaar via www.vrijwilligerswerktwenterand.nl. Net als bij de oude website is de vrijwilligersvacaturebank een belangrijk onderdeel van de website. Ook is de website nu prima te bekijken via smartphone en tablet.

Naast een nieuwe uitstraling, zijn er voor de gebruikers van de website een aantal veranderingen doorgevoerd, die het gebruik eenvoudiger maken. Zo kunnen contactpersonen van vrijwilligersorganisaties op de nieuwe website zelf hun vacatures beheren via een persoonlijk profiel. Dit houdt in dat ze zelf vacatures kunnen aanmaken, deze kunnen bewerken en weer uit de vacaturebank kunnen verwijderen.

Voor mensen die vrijwilligerswerk zoeken is er de toevoeging van een zoekfunctie aan de vrijwilligersvacaturebank. In de zoekfunctie kan worden aangegeven met welke doelgroep iemand wil werken, welk soort vrijwilligerswerk iemand wil doen en in welke plaats. Mensen die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk kunnen hierdoor makkelijker passend vrijwilligerswerk vinden.

Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk of ben je op zoek naar vrijwilligers namens een organisatie? Aarzel dan niet en ga naar www.vrijwilligerswerktwenterand.nl en maak gebruik van de vacaturebank!

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met het IVT op maandag van 9.00 tot 11.30 uur en op woensdag van 13.00 tot 15.30 uur, telefoonnummer: (0546) 481 458.
Of stuur een e-mail naar info@vrijwilligerswerktwenterand.nl.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›