4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Politieke stem op Delta FM gaat ook met reces

· 350× bekeken

TWENTERAND - Het zomerreces voor de politici staat voor de deur en dat betekent dat de uitzendingen van Politieke stem op Delta FM ook stoppen gedurende de vakantieperiode. Donderdagavond 11 juli is de laatste uitzending voor de vakantie en de gasten zijn Stephan Reusken, fractievoorzitter van de PvdA-Groen Links en Gerjan Smelt, fractievoorzitter van de ChristenUnie. De ene partij voert oppositie en de andere partij maakt deel uit van de coalitie.

Presentator Walraven: ‘De onderwerpen die ik in een uitzending wil bespreken, deel ik nooit vooraf met mijn gasten. Dat houdt de spontaniteit er in en je krijgt geen, of in ieder geval minder, vooraf ingestudeerde antwoorden. Maar mijn gasten in deze uitzending weten echt wel dat het onderwerp Soweco aan de orde gaat komen’.

Met name Stephan Reusken heeft veel vragen bij de besluiten en de plannen van het bestuur van Soweco. Overigens staat hij daarin niet alleen, want ook de Raad van Commissarissen, de directie en de medewerkers van Soweco zijn het niet eens met dit besluit van het bestuur. Een bestuur waar CU wethouder Martha van Abbema deel van uitmaakt en deze besluiten en plannen zijn dus mede door haar genomen. Dit onderwerp speelt politiek echter niet alleen in Twenterand, maar in alle zes de gemeenten die vertegenwoordigd zijn in het bestuur van Soweco.

De andere onderwerpen die voorbij komen blijven een verrassing, maar dat deze onderwerpen te maken hebben met de behandeling van de kadernota van dinsdag 9 juli, zal niemand echt verbazen. De uitzending is donderdagavond 11 juli 2019 van 19.00 uur tot 20.00 uur en wordt uitgezonden via de Facebook pagina van het programma en op Delta TV.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›