4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Twenterand Tourisme Info stopt per 30 september

· 942× bekeken

DEN HAM - In oktober 2018 heeft Twenterand Tourisme Info (TTI) bekend gemaakt haar activiteiten op een zorgvuldige wijze af te ronden om ruimte te maken voor een nieuwe organisatie Gastvrij Twenterand. Met de gemeente Twenterand en met vertegenwoordigers van Gastvrij Twenterand is constructief overleg gevoerd om een ‘warme’ overdracht mogelijk te maken. Tot eind augustus dit jaar zal het TTI alle gebruikelijke activiteiten uitvoeren. Ook de openstelling van de locatie Middendorpshuis in Den Ham is gewaarborgd. De maand september zal worden gebruikt om lopende en andere zaken van het TTI over te dragen. Per 30 september zal die operatie uiterlijk zijn beëindigd en zal de Stichting TTI formeel worden opgeheven.
Voor de medewerksters van het TTI is collectief ontslag aangevraagd bij het UWV. Het UWV heeft inmiddels toestemming gegeven de arbeidsovereenkomsten te beëindigen. Het bestuur van het TTI bedankt de medewerksters voor hun grote inzet gedurende ruim 20 jaar om het toerisme in Twenterand op voortreffelijke wijze te bevorderen.

De doorontwikkeling van gastheerschap naar een ondernemersgerichte organisatie is al een tijd geleden in Overijssel en Twente in gang gezet. Voorzitter TTI Hans van Ronkel: “Vanaf 2016 heeft de TTI binnen haar mogelijkheden al hierop ingespeeld. Daarom is de nieuwe aanpak van Gastvrij Overijssel en Gastvrij Twente direct omarmd.” TTI werkt graag mee aan het succes van Gastvrij Twenterand.

Het bestuur van TTI heeft aangegeven dat ze haar stichting op een zorgvuldige manier wil afronden en ruimte wil maken voor Gastvrij Twenterand. Het jaar 2019 en vooral de eerste drie kwartalen wordt daarin beschouwd als een noodzakelijke overgangsperiode. TTI zet de gebruikelijke activiteiten zoals de Toeristische Gids 2019, de Twenterand Fiets4daagse 2019 en het werk aan routes en arrangementen tot ultimo augustus dit jaar volledig door. Ook in de overdrachtsmaand september zullen behalve overdracht nog beperkt dagelijkse werkzaamheden worden verricht. Binnen die genoemde periode zullen de verplichtingen aan medewerkers, leden en begunstigers worden nagekomen. Na 30 september zal het stokje worden overgenomen door Gastvrij Twenterand.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›