4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Twee keer goud voor de Vriezenveense Harmonie

· 454× bekeken

VRIEZENVEEN - Op zaterdag 29 juni namen ca. 100 muzikanten van de Vriezenveense Harmonie deel aan de Rasteder Musiktage in Duitsland. Voor het eerst in de geschiedenis van de harmonie stonden het A-slagwerkensemble en het A-orkest bij een festival op hetzelfde podium. De festivalsecretaris blikte nog even terug naar het vorige festival waarin het slagwerkensemble voor een Europese primeur heeft gezorgd.

Na hun inspeelwerken speelden beide onderdelen twee werken die door een internationale jury werden beoordeeld. Bij één van de werken van het orkest soleerde de sopraan Josefien Stoppelenburg. Het pakte allemaal zeer goed uit voor de harmonie.
Het slagwerkensemble o.l.v. Niek KleinJan behaalde 92,67 punten en het orkest o.l.v. Erik van de Kolk ontving 95,67 punten.

Ook de dirigenten werden beoordeeld. KleinJan was goed voor een 9,5 en Van de Kolk kreeg van de jury een 10! Een mooi eindresultaat waarmee de harmonie zeer tevreden mee kan zijn.

Op donderdag 4 juli kunt u in het radioprogramma OpMaat op DeltaFM tussen 18:00 uur en 19:00 uur het resultaat beluisteren.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›