4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Harry Doosje schutterskoning 2019 van Twenterand

· 669× bekeken

VROOMSHOOP - Harry Doosje uit Den Ham is de nieuwe schutterskoning van Twenterand. Terwijl iedereen op het puntje van de stoel zat viel na een spannende wedstrijd de houten vogel zondagmiddag rond kwart voor 6. Dit alles vond plaats tijdens het evenement Chill & Grill meets Het Schuttersfeest op het plein voor Het Punt in Vroomshoop.

Ondanks de zinderende warmte zaterdag waren er ruim 50 schutters die een kansje waagden. Andere bezoekers genoten van een heerlijke barbecue die was georganiseerd door de Dorpsraad Vroomshoop-Geerdijk. Voor de kinderen was er volop speelplezier dus er was werkelijk voor elk wat wils. De organisatie kijkt terug op een warm en geslaagd evenement en laat weten dat het naar meer smaakt!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›