4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Majorettes “De Harmonie“ sterk op eigen concours.

· 379× bekeken

VROOMSHOOP - Zaterdag 22 juni organiseerde muziekvereniging “De Harmonie Vroomshoop” een NBTA Twirlconcours in de sporthal van Activiteitencentrum Het Punt te Vroomshoop. De dag was gevuld met maar liefst 179 optredens.

De concurrentie was groot deze dag. Ondanks dat waren de meiden van “De Harmonie“ sterk in het deelnemersveld. Naast het B-team dat voor het eerst meedeed met een showtwirl show waren er maar liefst 15 solisten die meededen. Een aantal meiden deden voor het eerst mee met hun show en zijn geplaatst in een categorie waar ze de volgende keer in mogen uitkomen. Voor Sarah, Pien en Maud waren er plaatsingspunten voor de voorrondes voor het NK.

De Harmonie kan trots zijn op deze resultaten, het is mooi om te zien hoe deze Twirlsport zich ontwikkeld binnen de verenging.

De organisatie van het concours is meer dan tevreden over het verloop van deze dag met zoveel deelname. Het volgende concours dat ook georganiseerd wordt door de vereniging zal zijn op 28 september, wederom in Activiteitencentrum Het Punt. Voor verdere informatie en uitslagen van de solisten die mee deden op dit concours zie onze Facebookpagina Majorette “De Harmonie Vroomshoop”.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›