4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Falco-medewerkers Henk Euverman en Tonnie Kampman met pensioen

· 504× bekeken

VRIEZENVEEN - Onlangs zijn Henk Euverman en Tonnie Kampman na een dienstverband van ruim 40 jaar bij Falco met pensioen gegaan. Tijdens een feestelijke avond in de Falco betonhal heeft de directie en personeel twee zeer betrokken collega’s bedankt voor hun inzet.
Tonnie heeft ruim 43 jaar bij Falco gewerkt. Eerst op de montage-afdeling en later op de voormontage. Namens het personeel heeft Tonnie een heel mooi gereedsschapskastje ontvangen, inclusief Falco-deur met voor Tonnie onmisbare producten; boortjes 5.2 en pleisters!
Henk was bijna 41 jaar in dienst van Falco en is begonnen als lasser. Na 20 jaar lassen heeft Henk ruim jaar als monteur gewerkt. Henk staat bij Falco bekend om zijn uitspraken, waarvan de bekendste is “wa'j hebt, dat he'j.”

De betonhal op het Falco terrein was voor de gelegenheid omgebouwd tot gezellige feestlocatie voor Falco-personeel en aanhang. Henk en Tonnie ontvingen een persoonlijk cadeau en oud-directeur Gerrit Friesacher en Hoofd Bedrijfsbureau/KAM-functionaris William Flim deelden een aantal leuke herinneringen in hun speeches. Tot slot namen Henk en Tonnie zelf het woord om een aantal mensen te bedanken.

We wensen Tonnie en Henk een hele fijne tijd met hun familie en willen beide heren vanaf deze plek nogmaals hartelijk bedanken voor de jarenlange inzet!

Over Falco
Falco is al bijna 70 jaar lang gespecialiseerd in het inrichten van de openbare ruimte en overige buiteninrichtingen. Wij kiezen daarbij voor kwalitatieve en duurzame producten. Falco is in het bezit van ISO-certificaten 9001 en 14001. Falco ontwerpt, ontwikkelt en produceert in eigen beheer en maakt het mogelijk om ook op projectmatige basis de buitenruimte in te richten. Er zijn Falco vestigingen in Groot-Brittannië, Denemarken en Duitsland. Tevens is Falco BV op exclusieve basis vertegenwoordigd in 17 West-Europese landen.

Foto: Productie-manager William Flim, Tonnie Kampman, Henk Euverman en Falco oud-directeur Gerrit Friesacher.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›