4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

CDA Twenterand schakelt Provincie in over kanaal Almelo-De Haandrik

· 383× bekeken

TWENTERAND - De fractie van CDA Twenterand is het eens met het GBT dat er vragen zijn of de motie die op 20 november 2018 unaniem door de raad is aangenomen wel goed wordt uitgevoerd. Het CDA wil echter niet wachten op de beantwoording van de vragen van het college van Twenterand en heeft contact opgenomen met de CDA fractie van de Provinciale Staten. Woensdag 26 juni as. zullen er dan ook namens de fractie van CDA Twenterand vragen worden gesteld.

De afgelopen dagen heeft de fractie zich goed laten informeren over de situatie met betrekking tot de procedure die de Provincie wil gaan uitvoeren. Het CDA heeft ernstige twijfels bij het proces zoals nu wordt voorgesteld en vindt het van cruciaal belang dat de inwoners die schade hebben ondervonden, een eerlijk, transparant en onafhankelijk advies moeten kunnen krijgen hoe het met hun woning gesteld is.

Het kan niet zo zijn dat, de Provincie, om maar met een toepasselijk spreekwoord te spreken, “zijn eigen vlees keurt”. Dit hebben de aanwonenden niet verdiend, aldus Jan Kuilder, fractie voorzitter van CDA Twenterand.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›