4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

50-jarig jubileum Trimclub Vroomshoop

· 947× bekeken

VROOMSHOOP - Zaterdag 15 juni heeft de trimclub Vroomshoop haar 50 jarige jubileum gevierd. Al 50 jaar komen we iedere zaterdagmorgen bij elkaar om 08:00 uur in het Zandstuve-bos onder de bezielende leiding van Hendrik Jan Kremer, voormalig sportleraar.
Het weer liet ons afgelopen zaterdag eerst in de steek zodat een fietstocht ingeruild moest worden door een wandeling in het Zandstuve bos. Voor Eef Gouma en Hendrik Jan Kremer was er een attentie voor het feit dat men al 50 jaar lid is. We sloten de dag af met een borrel bij 1 van de leden in de tuin.

Na 10 jaar in hetzelfde tenue te hebben getrimd was het tijd voor iets nieuws. Op de bijbehorende foto is onze nieuwe rode outfit te zien. De aanschaf hiervan werd mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de Haere, Colpro, van Dijk Beheer en Innovi.

Er is altijd plaats voor nieuwe leden. Iedere zaterdagmorgen om 8 uur komen we bij elkaar bij de parkeerplaats van de tennisvereniging. Samen maken we de korte wandeling door het Zandstuvebos naar de ‘trimplek’. Hier gekomen worden er eerst wat rondjes gewandeld of hardgelopen (en de laatste nieuwtjes uitgewisseld). Daarna worden er in een grote kring rek- en strekoefeningen gedaan in behendigheid en uithoudingsvermogen waarna een kort spel of een estafettevorm volgt. Ondertussen zijn er attributen klaargezet voor’ tienbal’, en worden er teams gemaakt die het tegen elkaar gaan opnemen. Na dit onderdeel is er een korte duurloop (ieder in eigen tempo, of voor sommigen een wandeling) en daarna maken we ons op voor het ‘ grote spel’. In teams wordt er hevig gestreden om de punten met diverse vormen van handbal. Ook spelen we tot groot genoegen van een ieder wel eens slag- of honkbal.

Na gedane arbeid is het goed rusten en ieder clublid zorgt beurtelings voor een lekker welverdiend kopje koffie of thee, na de geleverde strijd op het veld. De sfeer is altijd goed, de contributie lager dan overal en ieder gaat altijd met een goed gevoel weer naar huis, waar de zaterdag nog helemaal voor je ligt om van alles te doen.

Ben je ook enthousiast of nieuwsgierig geworden? Kom ons gezelschap versterken en wordt lid van de TRIMCLUB VROOMSHOOP. Meer informatie?
Bel Jan Becker 0546 646020 of Herma Jansen 0546 645654.
Sinds kort is er op de woensdagavond een wandelgroep. Vertrek is om 18:30 en men is ongeveer 19:30 terug. Voor meer informatie Herma Jansen 0546 645654.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›