4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

Politieke stem op Delta FM

· 419× bekeken

TWENTERAND - Volgens het schema zouden donderdagavond 27 juni 2019 Jan Jonker en Erik Kobes als gasten aanwezig zijn in het politieke praatprogramma. Helaas zijn de beide gasten verhinderd en zijn er ook geen andere fractievoorzitters op deze avond beschikbaar.

Presentator Walraven: ‘De gemeente houdt zo veel mogelijk rekening met ons programma in de planning van bijeenkomsten waar raadsleden, maar zeker fractievoorzitters, niet mogen ontbreken. Maar een enkele keer kan dit niet anders en dat is dus komende donderdagavond het geval. Jammer natuurlijk, maar ik heb er zeker gezien de belangrijkheid van het onderwerp, begrip voor.'

De gasten die wel aan tafel aanschuiven zijn op dit moment nog niet bekend, daar wordt nog mee gesproken. Zeker is echter dat de uitzending gewoon doorgaat en ook dat er interessante gasten aanwezig zullen zijn.

Gewoon weer kijken dus op donderdagavond 27 juni van 19.00 tot 20.00 uur naar Politieke stem op Delta FM.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›